First Brands AB

Skåne län

Information

556584-2654 är organisationsnummer för bolaget First Brands AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som First Brands AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som First Brands AB finns i.

First Brands AB har varit registrerat sedan 2000-02-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för First Brands AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

First Brands AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för First Brands AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med First Brands AB så kan ni göra det på telefon genom 040-267570 eller genom brev på följande adress:
Hans Levins Gränd 22, 236 35, Höllviken

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av livsmedel, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med First Brands AB och det är Ekdahl, Ulf Magnus som är född 1966 och har titeln VD, Ekdahl, Ulf Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljegren, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,