Adavon AB

Skåne län

Information

Adavon AB är ett bolag som finns i Malmö. I Adavon AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Göran som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Gustafsson, Kjell Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Teresa Renata som är född 1947 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Adavon AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Adavon AB på telefon 040-284500.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet och handel med datorer, mjukvaror inom IT-branschen, att sälja och bedriva konsultverksamhet avseende säkerhetsutrustning, larm, kameror och annan larm och övervakningsutrustning samt att bedriva handel och förvaltning av värdpapper samt förvaltning av fast och lös egendom.

Idag är Adavon AB av bolagstypen Aktiebolag.

Adavon AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Adavon AB innehar ej F-skattsedel och Adavon AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Adavon AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Andersson, Leif Göran

Adavon AB har 556584-1524 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.