WEKA International AB

Skåne län

Information

556584-0815 är organisationsnummer för bolaget WEKA International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WEKA International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som WEKA International AB finns i.

WEKA International AB har varit registrerat sedan 2000-02-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för WEKA International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

WEKA International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WEKA International AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Iggland, Benny Ingemar -Iggland, Reine Sture

Vill ni komma i kontakt med WEKA International AB så kan ni göra det på telefon genom 031-511900 eller genom brev på följande adress:
Carl Gustafs v. 46, 214 21, Malmö

Bolaget skall bedriva försäljning av utrustning för marina tillämpningar, speciellt kylare för dieselmotorer, samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget äger rätt att bedriva handelsverksamhet med utrustning för marina tillämpningar. Bolaget äger rätt att utöva konsultverksamhet inom området för produktions- och verksamhetsutveckling inom tillverkade industri. Bolaget äger rätt att förvärva och sälja fast egendom. Den bedrivna verksamheten kan utövas i Sverige eller i annat land.

Det finns olika personer som har en koppling med WEKA International AB och det är Iggland, Benny Ingemar som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt i land utanför EES, Iggland, Reine Sture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Iggland, Anders Karl som är född 1984 och har titeln Suppleant, Engström, Dan Henry som är född 1962 och har titeln Revisor, Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,