Oas Production Aktiebolag

Skåne län

Information

556583-9593 är organisationsnummer för företaget Oas Production Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oas Production Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Oas Production Aktiebolag finns i.

Oas Production Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-01-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oas Production Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-10.

Oas Production Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Oas Production Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Oas Production Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-158592 eller genom brev på följande adress:
Nordlinds v. 96 C, 217 73, Malmö

Bolagets verksamhet ska vara att driva medieproduktion och utvecklingsarbete inom media, film, teater, spel och underhållning samt bildbyrå, förlags-, skriv- och utbildningsverksamhet, musik- och eventverksamhet, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oas Production Aktiebolag och det är Schildfat, Pär Hampus som är född 1979 och har titeln VD, Schildfat, Pär Hampus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Schildfat, Tobias André som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schildfat, Lena Ann-Charlotte som är född 1954 och har titeln Suppleant, Schildfat, Rüdiger Gustav Franz som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,