H & H Sverige AB

Skåne län

Information

556583-9338 är organisationsnummer för verksamheten H & H Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H & H Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som H & H Sverige AB finns i.

H & H Sverige AB har varit registrerat sedan 2000-01-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för H & H Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

H & H Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H & H Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med H & H Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 040-552300 eller genom brev på följande adress:
Stenyxeg. 35, 213 76, Malmö

Bolaget skall försälja och marknadsföra kalkbruksprodukter, byggnadsmaterial och byggnadsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H & H Sverige AB och det är Liljegren, Karl Håkan som är född 1960 och har titeln Extern VD, Dietrichsen, Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gormsen, Hans som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Meidahl, Niels som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Liljegren, Karl Håkan som är född 1960 och har titeln Delgivningsbar person, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,