Hemion Konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Hemion Konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Hemion Konsult AB är ett av dem. Statusen för Hemion Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Hemion Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Hemion Konsult AB ska trivas.

Hemion Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området företags- ledning och marknadsföring. Projektledning och serviceverksamhet gällande fasta servicesystem (ground support) på flygplatser inkl. elektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hemion Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Hemion Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hemion Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6251635.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hemion Konsult AB är Lind, Leif Gunnar Bertil som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Carl Erik Yngve som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .

Hemion Konsult AB har 556582-7606 som sitt organisationsnummer.