ERYX AB

Skåne län

Information

ERYX AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ERYX AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ERYX AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

ERYX AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-12-29. Men sedan 2000-02-29 så har ERYX AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nordmannag. 31, 217 74, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ERYX AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som ERYX AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ERYX AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utföra konsult uppdrag inom ekonomi och teknik. Bolaget skall ta fram texter och illustrera för fack och skön litteratur.

Firmatecknare för ERYX AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjalmarsson, Per Harry -Plymoth, Eva Christina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ERYX AB och det är följande personer, Plymoth, Eva Christina som är född 1956 och har titeln VD, Plymoth, Eva Christina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Per Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanserud, Per August Hugo som är född 1949 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ERYX AB är 556581-5122.