M.S. New Productions AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och M.S. New Productions AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och M.S. New Productions AB är ett av dem. Statusen för M.S. New Productions AB är att Bolaget är aktivt.

M.S. New Productions AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som M.S. New Productions AB ska trivas.

M.S. New Productions AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk utveckling och uppfinningsverksamhet av nya produkter företrädesvis inom områdena energi, transport och industriautomation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M.S. New Productions AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-14.

Idag är M.S. New Productions AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med M.S. New Productions AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med M.S. New Productions AB är Taghinejad Sadabadi, Mahbobeh som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabet Ghadam Zonos, Nima som är född 1987 och har titeln Suppleant, Sjöstrand, Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

M.S. New Productions AB har 556581-1667 som sitt organisationsnummer.