Populär Medicin Svenska AB

Skåne län

Information

Populär Medicin Svenska AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Populär Medicin Svenska AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Populär Medicin Svenska AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Populär Medicin Svenska AB har haft sedan 2001-03-16. Populär Medicin Svenska AB har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Populär Medicin Svenska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Carlsg., 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-978830.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Populär Medicin Svenska AB Privat, ej börsnoterat.

Populär Medicin Svenska AB har idag 556581-0099 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Populär Medicin Svenska AB

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet med tidnings- och bokutgivning, frilansskribentverksamhet, utbildning- och informationsverksamhet, förvaltning av värdepapper och fastigheter, internetverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Populär Medicin Svenska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson-Lehback, Bert Mats Olle som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Göran Hurtig som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .