AB Dendera Finance

Skåne län

Information

AB Dendera Finance hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där AB Dendera Finance finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Dendera Finance tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. AB Dendera Finance har funnits sedan .

Vill ni skicka post till AB Dendera Finance så kan ni göra det genom att skicka er post till Hans Michelsensg. 1B, 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB Dendera Finance Privat, ej börsnoterat.

AB Dendera Finance har idag 556580-9901 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Dendera Finance

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, sköta upplåning av medel för investeringar i övriga koncernbolag samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Dendera Finance så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiklund, Erik Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingspor, Jan Gustaf Mauritz som är född 1950 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .