Active-Info i Malmö AB

Skåne län

Information

556580-8275 är organisationsnummer för verksamheten Active-Info i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Active-Info i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Active-Info i Malmö AB finns i.

Active-Info i Malmö AB har varit registrerat sedan 1999-12-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Active-Info i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Active-Info i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Active-Info i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Active-Info i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5232253 eller genom brev på följande adress:
Tvärskeppsg. 67, 218 72, Tygelsjö

Bolaget skall bedriva konsult- och informationsverksamhet inom privat- och offentlig sektor, ideella- och intresseorganisationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Active-Info i Malmö AB och det är Johansson, Kurt Ove som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Eva Ann Wiveca som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,