Skyttanabben AB

Skåne län

Information

Skyttanabben AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Skyttanabben AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skyttanabben AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-11-30. Men sedan 2000-09-12 så har Skyttanabben AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ugglarp 89, 231 96, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skyttanabben AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att verksamheter som Skyttanabben AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skyttanabben AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skyttanabben AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skyttanabben AB och det är följande personer, Wallin, Ingegerd som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Tomas Vincent som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skyttanabben AB är 556580-8234.