Sigourney AB

Skåne län

Information

556580-3466 är organisationsnummer för företaget Sigourney AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sigourney AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Sigourney AB finns i.

Sigourney AB har varit registrerat sedan 1999-12-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sigourney AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-02.

Sigourney AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sigourney AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sigourney AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Östersjöv. 24 B, 236 36, Höllviken

Bolaget skall bedriva programmerings- och konsultationsverksamhet inom dataområdet, skivstudio- och skivbolagsverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sigourney AB och det är Nilsson, Ulf Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Nilsson, Ulf Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Ingrid Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sundberg, Carl Krister som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomikonsult i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,