Sven Jönsson Kran AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva transportverksamhet med kranbilar,tunga och lätta fordon, ävensom äga och förvalta värdepapper och fast egedom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sven Jönsson Kran AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Sven Jönsson Kran AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1999-11-30 så skapades Sven Jönsson Kran AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556579-6181 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Sven Jönsson Kran AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sven Jönsson Kran AB så går det att nå dem via telefon på 070-3384722 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sven Jönsson Kran AB är Karlsson, Bert Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Alf Börje Robert som är född 1961 och har titeln Suppleant, .