A-Inspektion AB

Skåne län

Information

A-Inspektion AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där A-Inspektion AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-Inspektion AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket A-Inspektion AB har haft sedan 2000-01-27. A-Inspektion AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A-Inspektion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-263280.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är A-Inspektion AB Privat, ej börsnoterat.

A-Inspektion AB har idag 556579-0689 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för A-Inspektion AB

Bolaget skall tillhandshålla konsulttjänster och entreprenader inom bygg- och fastighetsbranschen, fastighetsvärdering och idka handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I A-Inspektion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jensen, Per Michael Bjödstrup som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Torben Björk som är född 1973 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .