Scandy International AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Scandy International AB. Det finns flera bolag som liknar Scandy International AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Scandy International AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-03-27 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-11-05 så har Scandy International AB varit registrerat och sedan 2000-03-27 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Scandy International AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Scandy International AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Scandy International AB så kan ni göra det på 040-214000.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom handel av fritids-, interiör- och presentartiklar. Bolaget har rätt att äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bergkvist, John Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Anna Marie-Louise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Scandy International AB har 556578-9285 som sitt organisationsnummer.