Gahns Senior AB

Skåne län

Information

Bolaget ska äga och förvalta värdepapper, idka leasingverksamhet, tillverka och driva handel med kemitekniska varor och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gahns Senior AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Gahns Senior AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1999-11-15 så skapades Gahns Senior AB och företaget är har F-skattsedel Gahns Senior AB har haft det sedan 2000-02-15.

Gahns Senior AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-15

556578-7941 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Gahns Senior AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gahns Senior AB så går det att nå dem via telefon på 040-224000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Delbanco, Jonas Mikael -Delbanco, Lars-Ove Henry Firman tecknas i förening av -Delbanco, Christer Clas-Göran -Olofsson, Jan Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gahns Senior AB är Delbanco, Jonas Mikael som är född 1971 och har titeln VD, Delbanco, Jonas Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbanco, Lars-Ove Henry som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Delbanco, Christer Clas-Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbanco, Ingert Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbanco, Max Linus Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotOlofsson, Jan Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.