MUNGIGA AB

Skåne län

Information

556577-7082 är organisationsnummer för verksamheten MUNGIGA AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MUNGIGA AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som MUNGIGA AB finns i.

MUNGIGA AB har varit registrerat sedan 1999-11-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för MUNGIGA AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MUNGIGA AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MUNGIGA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med MUNGIGA AB så kan ni göra det på telefon genom 040-87088 eller genom brev på följande adress:
Sofielundsv. 57, 214 34, Malmö

Bolaget skall driva musikverksamhet samt förvaltande av den vinst som uppkommer härutav.

Det finns olika personer som har en koppling med MUNGIGA AB och det är Lagerberg, Bengt Fredrik Arvid E som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Nina Elisabet som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sveningsson, Johan Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,