Dagon Höganäs AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva fastighetsförvaltning, bedriva handel med fastigheter samt bedriva konsultverksamhet inom det fastighetstekniska- samt fastighetsekonomiska området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dagon Höganäs AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Dagon Höganäs AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1999-09-29 så skapades Dagon Höganäs AB och bolaget är har F-skattsedel Dagon Höganäs AB har haft det sedan 2000-07-19.

Dagon Höganäs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556576-5905 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Dagon Höganäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dagon Höganäs AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dagon Höganäs AB är Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .