Alla Blommor från Euroflowernet AB

Skåne län

Information

556576-5723 är organisationsnummer för bolaget Alla Blommor från Euroflowernet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alla Blommor från Euroflowernet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Alla Blommor från Euroflowernet AB finns i.

Alla Blommor från Euroflowernet AB har varit registrerat sedan 1999-09-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alla Blommor från Euroflowernet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Alla Blommor från Euroflowernet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alla Blommor från Euroflowernet AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Alla Blommor från Euroflowernet AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6025591 eller genom brev på följande adress:
Lockarps Kyrkov. 113, 238 37, Oxie

Bolaget skall bedriva import och försäljning av blommor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alla Blommor från Euroflowernet AB och det är Muhr, Carl Anders Christian som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Felländer Muhr, Lena Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor,