Fastighetsförvaltarna i Malmö AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fastighetsförvaltarna i Malmö AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Fastighetsförvaltarna i Malmö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Fastighetsförvaltarna i Malmö AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556576-0146.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-971000 alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsförvaltarna i Malmö AB på följande adress Fersens v. 18, 211 42, Malmö.

Fastighetsförvaltarna i Malmö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Fastighetsförvaltarna i Malmö AB så sitter följande personer i styrelsen: Bergman, Ingeborg Marie-Louise som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Anderberg, Madeleine Ylva-Li som är född 1956 och har titeln Suppleant , Bank, Birgit Ingeborg som är född 1928 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva extern fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.