Human Entrance Group AB

Skåne län

Information

Human Entrance Group AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Human Entrance Group AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bendroth, Carl Fredrik som är född 1973 och har titeln VD, Bendroth, Carl Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gulliksson, Ture Jonas Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bendroth, Mariann Karoline som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Anders Erik Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Scheér, Lars Erik Christian som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotPålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Human Entrance Group AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Human Entrance Group AB på telefon 040-978370.

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning och konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Human Entrance Group AB av bolagstypen Aktiebolag.

Human Entrance Group AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Human Entrance Group AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Human Entrance Group AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Human Entrance Group AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bendroth, Carl Fredrik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Human Entrance Group AB har 556574-7093 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.