Kungsörnen Fastighets och Energi AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Kungsörnen Fastighets och Energi AB. Det finns flera bolag som liknar Kungsörnen Fastighets och Energi AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kungsörnen Fastighets och Energi AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-07-30 så har Kungsörnen Fastighets och Energi AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kungsörnen Fastighets och Energi AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kungsörnen Fastighets och Energi AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 32, 216 14, Limhamn. Vi ni istället prata med Kungsörnen Fastighets och Energi AB så kan ni göra det på 070-8452408.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fastigheter, handel, service, reparation och underhåll av värme-, kyl- och ventilationssystem samt handel, service, reparation och underhåll inom VVS-området och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Johan Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmgren, Bengt Magnus Axel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Malin Annika Christine som är född 1974 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kungsörnen Fastighets och Energi AB har 556574-3027 som sitt organisationsnummer.