Europakonsult Peter Ullvin AB

Skåne län

Information

Europakonsult Peter Ullvin AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Europakonsult Peter Ullvin AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Europakonsult Peter Ullvin AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-05-23.

Europakonsult Peter Ullvin AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-07-26. Men sedan 2001-03-02 så har Europakonsult Peter Ullvin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Europakonsult Peter Ullvin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-236722.

Malmö arbetar för att bolag som Europakonsult Peter Ullvin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Europakonsult Peter Ullvin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk konsultverksamhet med fokusering på internationella expanderande företag, massageverksamhet, handel med värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Europakonsult Peter Ullvin AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Europakonsult Peter Ullvin AB och det är följande personer, Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Europakonsult Peter Ullvin AB är 556573-3093.