Viking Engineering i Malmö AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Viking Engineering i Malmö AB. Det finns flera verksamheter som liknar Viking Engineering i Malmö AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1999-07-06 så har Viking Engineering i Malmö AB varit registrerat. Idag är Viking Engineering i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Viking Engineering i Malmö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Viking Engineering i Malmö AB så kan ni göra det på 0413-574300.

Bolaget skall bedriva projektledning och konstruktionsarbete mot verkstads-, byggnads- och processindustri, bedriva mekanisk verkstadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åkerman, Rolf Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Eva Gunilla Frideborg som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Viking Engineering i Malmö AB har 556572-8440 som sitt organisationsnummer.