Mazetti - Nissen AB

Skåne län

Information

Mazetti - Nissen AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Mazetti - Nissen AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mazetti - Nissen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mazetti - Nissen AB har haft sedan 1999-01-01. Mazetti - Nissen AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mazetti - Nissen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grönvångsg. 5, 217 74, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-263921.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mazetti - Nissen AB Privat, ej börsnoterat.

Mazetti - Nissen AB har idag 556572-6402 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mazetti - Nissen AB

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom samt bedriva handel med värdepapper.Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom chefs- och ledarutveckling, chefsrekrytering och förändringsprocesser inom organisationer samt bedrivadärmed förenlig verksamhet.

I Mazetti - Nissen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mazetti-Nissen, Leif Gunnar som är född 1939 och har titeln VD, Mazetti-Nissen, Leif Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mazetti-Nissen, Lena Margaretha som är född 1937 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .