Golv & Kakel i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Golv & Kakel i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Golv & Kakel i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Golv & Kakel i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Golv & Kakel i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-07-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Golv & Kakel i Malmö AB ska trivas.

Golv & Kakel i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva golvläggnings- och kakelsättningsarbeten, handel med material inom samma bransch samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golv & Kakel i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Golv & Kakel i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Golv & Kakel i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-931045.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Golv & Kakel i Malmö AB är Löfqvist, Sven Patrik som är född 1968 och har titeln VD, Tufvesson, Charlotta Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfqvist, Sven Patrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Golv & Kakel i Malmö AB har 556572-0280 som sitt organisationsnummer.