DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikingag. 100 E, 217 75, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-915142.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag har idag 556571-2584 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reglerteknik, dynamisk simulering och utveckling av programvara samt utveckling och försäljning av facklitteratur och därtill kopplad programvara samt idka därmed förenlig verksamhet.

I DDA Potatisåkern Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahl, Per Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bornlid, Ingrid Annika som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .