Agentia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Agentia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Agentia AB är ett av dem. Statusen för Agentia AB är att Bolaget är aktivt.

Agentia AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Agentia AB ska trivas.

Agentia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva * Företags- och idéutveckling * transport och distribution och därmed förenlig verksamhet * Import, export, försäljning och tillverkning av aloholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, framtagning av egna produkter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agentia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är Agentia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Agentia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-911222.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Ulf Ingeman Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Agentia AB är Andersson, Kerstin Ing-Marie som är född 1957 och har titeln VD, Andersson, Kerstin Ing-Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Anders Ola som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Ingeman som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Agentia AB har 556571-0901 som sitt organisationsnummer.