Gotthem Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Gotthem Service Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Gotthem Service Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gotthem Service Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gotthem Service Aktiebolag har haft sedan 2001-06-06. Gotthem Service Aktiebolag har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gotthem Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rabyplan 1, 216 13, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-984242.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gotthem Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gotthem Service Aktiebolag har idag 556570-9044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gotthem Service Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial och byggtjänster samt egen byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva medicinsk verksamhet samt reklam och därmed förenlig verksameht.

I Gotthem Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fält, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Krook, Ulf Peter Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .