Prestans AB

Skåne län

Information

Prestans AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Prestans AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prestans AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Prestans AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Prestans AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-307190.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Prestans AB Privat, ej börsnoterat.

Prestans AB har idag 556570-7337 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Prestans AB

Företagets verksamhet är förmedling av finansiella tjänster såsom lån och pensioner inom media såväl papper som elektroniskt och därmed likartade tjänster.

I Prestans AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Bo Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Eva Marie Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .