SYSteam Öresund AB

Skåne län

Information

SYSteam Öresund AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SYSteam Öresund AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SYSteam Öresund AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SYSteam Öresund AB har haft sedan 2000-01-01. SYSteam Öresund AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SYSteam Öresund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-149100.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SYSteam Öresund AB Privat, ej börsnoterat.

SYSteam Öresund AB har idag 556570-5935 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för SYSteam Öresund AB

Bolaget skall bedriva försäljning, konsultation, projektledning, management, utbildning och service av data och IT-lösningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I SYSteam Öresund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Aronsson, Daniel Verner Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlin, Carina Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Bernt Arne Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.