MMC Hammarby AB

Skåne län

Information

MMC Hammarby AB är ett företag som finns i Malmö. I MMC Hammarby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Atterwall, Göran Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gartell, Anders Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Kjell Sture som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Niring, Carl Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Simonsson, Anna-Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med MMC Hammarby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MMC Hammarby AB på telefon 08-4403900.

Bolaget skall bedriva handel med redskap för fritidsverksamhet och handel med motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MMC Hammarby AB av bolagstypen Aktiebolag.

MMC Hammarby AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MMC Hammarby AB innehar ej F-skattsedel och MMC Hammarby AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MMC Hammarby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Atterwall, Göran Lennart -Gartell, Anders Håkan -Stenberg, Kjell Sture

MMC Hammarby AB har 556568-9790 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.