Fastighets AB Spindelhuset

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast och lös egendom, värdepapper, köp och försäljning av värdepapper, tillverkning och handel med produkter inom verkstadsindustrin, finansiell rådgivning och verksamhet, direkt eller indirekt, tillverkning, påbyggnad, service, reparationer, underhåll och försäljning av karosserier, sopanläggningar, containers och reservdelar, leasing och uthyrning avseende tyngre fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Spindelhuset vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Fastighets AB Spindelhuset ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1999-03-26 så skapades Fastighets AB Spindelhuset och företaget är har F-skattsedel Fastighets AB Spindelhuset har haft det sedan 2005-09-22.

Fastighets AB Spindelhuset är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-22

556568-5566 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Fastighets AB Spindelhuset Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Spindelhuset så går det att nå dem via telefon på 040-183040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets AB Spindelhuset är Thorsell, Emanuel som är född 1965 och har titeln Likvidator, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .