Studentkraft i Malmö AB

Skåne län

Information

556568-1920 är organisationsnummer för företaget Studentkraft i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Studentkraft i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Studentkraft i Malmö AB finns i.

Studentkraft i Malmö AB har varit registrerat sedan 1999-04-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Studentkraft i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Studentkraft i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Studentkraft i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Studentkraft i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6613990 eller genom brev på följande adress:
St. Nyg. 63, 211 37, Malmö

Bolaget skall förmedla studenter till företag och offentliga institutioner myndigheter i tidsbegränsade uppdrag i form av olika typer av projekt samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att bedriva rekryteringsuppdrag åt ovannämnda uppdragsgivare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Studentkraft i Malmö AB och det är Häll, Carl Anders Rickard som är född 1970 och har titeln VD, Häll, Carl Anders Rickard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,