Söner & Co Reklambyrå AB

Skåne län

Information

Söner & Co Reklambyrå AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Söner & Co Reklambyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristiansson, Mats Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Kristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Söner & Co Reklambyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Söner & Co Reklambyrå AB på telefon 070-5501484.

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även ha som verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är Söner & Co Reklambyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Söner & Co Reklambyrå AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Söner & Co Reklambyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Söner & Co Reklambyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söner & Co Reklambyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Söner & Co Reklambyrå AB har 556567-4040 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.