Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av alarmsystem samt försäljning, import, export och tillverkning av detsamma ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1999-02-19 så skapades Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556567-0642 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB så går det att nå dem via telefon på 040-6977000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Björn Rutger Ingmar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Panasonic Electric Works Fire & Security Technology Europe AB är Svensson, Björn Rutger Ingmar som är född 1957 och har titeln VD, Svensson, Björn Rutger Ingmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ikari, Motoo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ikeda, Tomoki som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Kubota, Takeshi som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Minato, Akihiro som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESPålsson, Nils Rutger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.