Panasonic Electric Works Nordic AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Panasonic Electric Works Nordic AB. Det finns flera bolag som liknar Panasonic Electric Works Nordic AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Panasonic Electric Works Nordic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1999-03-09 så har Panasonic Electric Works Nordic AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Panasonic Electric Works Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Panasonic Electric Works Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sjöängsv. 10, 192 72, Sollentuna. Vi ni istället prata med Panasonic Electric Works Nordic AB så kan ni göra det på 040-6977000.

Bolaget ska bedriva försäljning av elektronikprodukter såsom relä, strömbrytare och automatiseringsprodukter, utveckling, tillverkning, försäljning samt import och export av alarmsystem samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Björn Rutger Ingmar som är född 1957 och har titeln VD, Svensson, Björn Rutger Ingmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ikari, Motoo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Kubota, Takeshi som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pålsson, Nils Rutger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Spatz, Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESRasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Svensson, Björn Rutger Ingmar .

Panasonic Electric Works Nordic AB har 556566-9958 som sitt organisationsnummer.