Ombud Transporter i Malmö AB

Skåne län

Information

556566-7010 är organisationsnummer för företaget Ombud Transporter i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ombud Transporter i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ombud Transporter i Malmö AB finns i.

Ombud Transporter i Malmö AB har varit registrerat sedan 1999-03-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ombud Transporter i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ombud Transporter i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ombud Transporter i Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ombud Transporter i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6303500 eller genom brev på följande adress:
Bjurög. 48, 211 24, Malmö

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ombud Transporter i Malmö AB och det är Henriksen, Nils Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Stephan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,