Monopolet Reklambyrå AB

Skåne län

Information

Monopolet Reklambyrå AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Monopolet Reklambyrå AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Monopolet Reklambyrå AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-02-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fosiev. 11B, 214 31, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Monopolet Reklambyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6610304.

Malmö arbetar för att verksamheter som Monopolet Reklambyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Monopolet Reklambyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall utföra uppdrag inom reklam och marknadsföring till svenska och internationella kunder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Monopolet Reklambyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Monopolet Reklambyrå AB och det är följande personer, Olsson, Per Hans Linus som är född 1974 och har titeln Extern VD, Mouritzen, Niels Björn som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohl, Lars som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Monopolet Reklambyrå AB är 556566-1674.