Returbilen i Sverige AB

Skåne län

Information

Returbilen i Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Returbilen i Sverige AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Returbilen i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Returbilen i Sverige AB har haft sedan 1999-01-01. Returbilen i Sverige AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Returbilen i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Arlövsv. 5, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-382228.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Returbilen i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Returbilen i Sverige AB har idag 556565-8589 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Returbilen i Sverige AB

Bolaget ska äga och förvalta varumärket Returbilen och därmed förenlig verksamhet.

I Returbilen i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjurhovd, Ernst Patric som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Linda Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .