Go-Kart City i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Go-Kart City i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Go-Kart City i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Go-Kart City i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Go-Kart City i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Go-Kart City i Malmö AB ska trivas.

Go-Kart City i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av go-karts och arrangemang kring detta ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Go-Kart City i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Go-Kart City i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Go-Kart City i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-960120.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Go-Kart City i Malmö AB är Jensen Hartvig, Jonny som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Klun, Alessandra som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Go-Kart City i Malmö AB har 556565-7722 som sitt organisationsnummer.