Tandläkare Bernt Schuss AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Tandläkare Bernt Schuss AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tandläkare Bernt Schuss AB är ett av dem. Statusen för Tandläkare Bernt Schuss AB är att Bolaget är aktivt.

Tandläkare Bernt Schuss AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-02-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tandläkare Bernt Schuss AB ska trivas.

Tandläkare Bernt Schuss AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkare Bernt Schuss AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tandläkare Bernt Schuss AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Bernt Schuss AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-914360.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tandläkare Bernt Schuss AB är Schuss, Bernt Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnewald Schuss, Jane Carina E som är född 1960 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkare Bernt Schuss AB har 556565-5171 som sitt organisationsnummer.