Malmö Restaurang Invest AB

Skåne län

Information

Malmö Restaurang Invest AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Malmö Restaurang Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmén, Karl Mårten som är född 1952 och har titeln VD, Holmén, Karl Mårten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berkesköld, Lars Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sial, Shahid Zafar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö Restaurang Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö Restaurang Invest AB på telefon 040-330230.

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmö Restaurang Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Malmö Restaurang Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malmö Restaurang Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Malmö Restaurang Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö Restaurang Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berkesköld, Lars Börje -Holmén, Karl Mårten Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Malmö Restaurang Invest AB har 556565-1402 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.