Direct Marketing Center Leif Hultgren AB

Skåne län

Information

Direct Marketing Center Leif Hultgren AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Direct Marketing Center Leif Hultgren AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultgren, Paul Richard Roland som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hultgren, Leif Karl Roland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Wall, Sven Lennart som är född 1938 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Direct Marketing Center Leif Hultgren AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Direct Marketing Center Leif Hultgren AB på telefon 070-5949320.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av trycksaker, förlagsprodukter, reklammaterial och kuvert. Härutöver ska bolaget producera tjänster inom marknadsföring och direktreklam samt bedriva förmedling och försäljning av adress- och kundregister samt bedriva med förut nämnda verksamhet förenlig verksamhet.

Idag är Direct Marketing Center Leif Hultgren AB av bolagstypen Aktiebolag.

Direct Marketing Center Leif Hultgren AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Direct Marketing Center Leif Hultgren AB innehar ej F-skattsedel och Direct Marketing Center Leif Hultgren AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Direct Marketing Center Leif Hultgren AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Direct Marketing Center Leif Hultgren AB har 556564-5800 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.