Detell Finans AB

Skåne län

Information

556564-4019 är organisationsnummer för företaget Detell Finans AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Detell Finans AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Detell Finans AB finns i.

Detell Finans AB har varit registrerat sedan 1998-12-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Detell Finans AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Detell Finans AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Detell Finans AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Detell Finans AB så kan ni göra det på telefon genom 040-945280 eller genom brev på följande adress:
Kantyxeg. 17, 213 76, Malmö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende finansiella tjänster, samt juridisk hjälp vid krav och inkassering av ute- stående fordringar, förvaltning av värdepapper samt även idka uthyrning av verkstadsutrustning och kontorsinventarier och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva tillverkning och försäljning av VVS- artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Detell Finans AB och det är Nilsson, Bengt Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bert Göran Helmut som är född 1945 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,