LRC Demo Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter LRC Demo Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar LRC Demo Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1998-12-09 så har LRC Demo Aktiebolag varit registrerat. Idag är LRC Demo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LRC Demo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till 205 09 Malmö. Vi ni istället prata med LRC Demo Aktiebolag så kan ni göra det på 040-244715.

Bolaget skall konstruera, uppföra, demonstrera, äga och driva en demonstrationsanläggning för lagring av naturgas i Skallen i Halmstads kommun, Hallands län, samt utveckla och förbättra därtill relaterad teknisk information och Know-how.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kreisel, Hans Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lilja Molén, Ulf Karsten som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Frans Evald Patrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Trönell, Bo Sigvard Olav som är född 1949 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kreisel, Hans Robert .

LRC Demo Aktiebolag har 556563-1560 som sitt organisationsnummer.