Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva TV-, radio- och mediaproduktion, distribution i anslutning därtill samt seminarieverksamhet, undervisning och utbildning inom mediasektorn, journalistik och författarskap, konferens och utbildning, vinimport jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1998-12-08 så skapades Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-6628 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-264369 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forssell & Forssell Video Productions Aktiebolag är Forssell, Anna Terése Monika som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Johanna Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olofsson, Bengt Kjell som är född 1950 och har titeln Revisor, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .