ARGO-HYTOS Nordic AB

Skåne län

Information

ARGO-HYTOS Nordic AB är ett bolag som finns i Malmö. I ARGO-HYTOS Nordic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundkvist, Jan Stefan som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Ögren, Lars Birger som är född 1958 och har titeln VD, Ögren, Lars Birger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kienzle, Christian Herbert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Persson, Jan Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Revisorsgruppen i Malmö AB som är född och har titeln RevisorJönsson, Hans Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ARGO-HYTOS Nordic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ARGO-HYTOS Nordic AB på telefon 040-187710.

Bolaget skall bedriva service och montage av hyrdraulik, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ARGO-HYTOS Nordic AB av bolagstypen Aktiebolag.

ARGO-HYTOS Nordic AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ARGO-HYTOS Nordic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och ARGO-HYTOS Nordic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ARGO-HYTOS Nordic AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kienzle, Christian Herbert -Ögren, Lars Birger Firman tecknas av en av -Kienzle, Christian Herbert -Persson, Jan Christer i förening med -Lundkvist, Jan Stefan

ARGO-HYTOS Nordic AB har 556561-5324 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.