Proxor Media & It AB

Skåne län

Information

Proxor Media & It AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Proxor Media & It AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Proxor Media & It AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Proxor Media & It AB har haft sedan 1999-01-01. Proxor Media & It AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Proxor Media & It AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krankajen 26, 211 12, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7698530.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Proxor Media & It AB Privat, ej börsnoterat.

Proxor Media & It AB har idag 556560-8840 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Proxor Media & It AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende mjukvara inom datorbranschen och arkitektverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Proxor Media & It AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edvall, Carl Christian Harald som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Johan Wilhelm som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .